SmitsRacing heeft zaterdag 31 maart een zeer goede test afgewerkt op het TT Circuit Assen. John Smits en Gunter Verbrugge kwamen beiden met een grote glimlach uit het span na de laatste sessie. Het seizoen kan beginnen!

SmitsRacing had voorafgaand aan de test in Assen een zeer drukke week achter de rug. Nadat het span vroegtijdig en met schade terug was teruggekomen vanuit de test in Val de Vienne, had het team veel werk te doen om het weer gereed te krijgen. Het team heeft in combinatie met framebouwer Colin Nicholson zeer goed samengewerkt en zo konden John Smits en Gunter Verbrugge zaterdag 31 maart weer hun ronden rijden tijdens de KNMV testdag op het TT Circuit Assen. 

Deze test was belangrijk om zo te kunnen checken of het span weer volledig goed functioneerde. Deze vraag bleek al snel met een ‘ja’ beantwoord te kunnen worden. De focus lag niet direct op snelle tijden, maar uiteindelijk ging de combinatie wel erg  rap rond. Het gevoel was goed en het duo was zeer tevreden na afloop van de test. Een grote pluim voor het harde werken van het team!

Nu gaan we ons klaarmaken voor de eerste ONK/IDM race van het seizoen in het laatste weekend van april op het circuit van Oschersleben. Tot dan!